Новости школы судовождения BLC / Bavaria R40 – новая концепция и революционный дизайн | https://boatmaster-school.com/

Bavaria R40 – нова концепція і революційний дизайн

214 0

Шанувальники надійних, практичних і недорогих німецьких яхт лінійки Bavaria протягом багатьох десятиліть відзначають сталість і навмисну ​​доцільність кожного дітища, випущеного на верфі в Гебельштадте. Проте, одна з новинок перевершила всі очікування на міжнародній яхтової виставці і здивувала виробників і покупців революційними нововведеннями. Йдеться про модель Bavaria R40, яка блиснула на стенді двома класичними комплектаціями: Coupe і Fly.

Зразок моторної яхти з унікальним дизайном

Перше, що відзначили відвідувачі виставки – вдалу перепланування приміщень на судні. Розробники домоглися відразу декількох значних змін:

Каюти для гостей і капітана стали значно просторіше. В даному варіанті вони відповідають за своїми розмірами значно більш габаритним судам. Це дозволило встановити в приміщеннях місткі відділення для речей і одягу, а також надати для кожного гостя окремий душ і санвузол.

Модель Bavaria R40 має можливість об’єднати кокпіт з салоном для збільшення загального простору.

Просторі палуби дозволяють із зручністю переміщатися членам екіпажу і гостям.

Оформлення салону й інтер’єр кают в новому стилі

Завдяки продуманому дизайну приміщень з першого погляду складно вибрати, яка з кают є більш комфортною: розташована в корме- ширше і просторіше, каюта в носовій частині-значно вище (стелі 210 см) і обладнана розсувними по типу ножиць подвійним ліжком. Обидві каюти мають окремий душ, поєднаний з санвузлом з умивальником і сучасною душовою кабінкою. Для зберігання речей в каютах передбачені підвісні шафи і стелажі, гардероб, а також додаткові ящики під сидіннями.

Інтер’єр салону можна віднести до класики; м’який килим на підлозі, нераздражающее світлодіодне освітлення, вінілові традиційні стелі і м’які меблі з поручнями і обробкою з натуральної деревини. Великий просторий диван в салоні дозволяє з комфортом розміститися гостям і членам екіпажу, а поєднаний з салоном камбуз вдало маскується під суцільну поверхню.

Технічні характеристики

Камбуз, об’єднаний з кабіною, зробив планування більш зручною, а зсувне вікно забезпечує в жарку погоду відмінну вентиляцію.

Варто віддати належне потужності, легкості керування та маневреності швидкісної прогулянкової яхти.

При довжині 12 м має ширину майже 4м. та невелике осадку 1м.
Оснащена паливними баками об’ємом 900 л.
Потужність двигунів Volvo Penta D6-370 EVC (2 x 370 кінських сил)
Забезпечує обсяг води 400 л.
Чудові технічні характеристики та революційний дизайн за доступної ціни зробив дане судно бажаним придбанням.

Boat Master School
На верх